Ursand restaurang

RESTAURANG BRYGGAN – Ursands camping

RESTAURANG BRYGGAN | Ursand

Ursands Restaurangs meny består av robust och vällagad mat för alla smaker. Vi värnar om det lokala medan vi håller våra priser rimliga!

Vi restaurang Bryggan värnar om det vi erbjuder, såväl det vi lagar som den underhållning vi bokar. Här erbjuds bästa möjliga service med Vänerns kluckande i bakgrunden.

MENY – Ursands camping

MENY | Ursand

Tack vare pengar från europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling har vi kunnat göra investeringar i vår restaurang på Ursand Camping.

FRIENDS KÖK & BAR – Ursands camping

FRIENDS KÖK & BAR | Ursand

Under hela sommaren gästas vår restaurang av diverse trubadurer, quizmasters och liveakter för såväl after beach som kvällsunderhållning.

På Friends Kök & Bar erbjuder vi en rad härliga rätter gjorde på säsongens råvaror noga utvalda av våra duktiga kockar. Här serverar vi frukost med nybryggt kaffe och smörgåsar och efter klockan 12:00 kan du beställa burgare, kycklingvingar och annat gott.

UNDERHÅLLNING – Ursands camping

UNDERHÅLLNING | Ursand

Välkommen till Ursands restaurang , där ni är välkommen på adressen Djupedalen 530. Resturangen har efter insamlingen av 184 omdömen fått ett Eatie Index .

Ursands Restaurang | Vänersborg – Facebook

Ursands Restaurang. 7.2 / 101. stängt idag. Bar Pizzeria Bufférestaurang. Just nu öppet fredagar & lördagar Uppdatera beskrivning. Adress: Djupedalen 520

URSANDS RESTAURANG, Vänersborg – Omdömen om …

URSANDS RESTAURANG, Vänersborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Ursands restaurang är inspirerad av vikingatiden, vilket märks på den genomtänkta inredningen med robusta möbler, stilanpassade textilier och en meny som …

Ursands restaurang, Vänersborg: Se 14 objektiva omdömen av Ursands restaurang, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer19 av 37 restauranger i Vänersborg.

Ursands restaurang, Vänersborg – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Ursands Restaurang « POPULÄRABARER.SE

Ursand Resort & Camping – Naturkartan

Ursand Resort & Camping | Naturkartan

Familjevänlig camping vid spektakulär sandstrandCamping i schlagerns teckenPå Ursand Resort & Camping bor du i ett naturskönt område med skogen och dess promenadstigar alldeles runt hörnet. Flera av campingens stugor går i musikens tecken, vilket innebär att du kan bo i schlagerhus som inspirerats av artister som Carola och Charlotte Perrelli. Givetvis finns det även gott om platser för husvagnar, husbilar och tält.Restaurang med härlig stämningUrsands restaurang är inspirerad av vikingatiden, vilket märks på den genomtänkta inredningen med robusta möbler, stilanpassade textilier och en meny som andas viking. Underhållning och musik är en viktig grundpelare i restaurangen, med quizafton, trubadurkväll och karaoke som populära inslag.Stort utbud av aktiviteterPå campingområdet finns det ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. Här kan du njuta av lata dagar på den fina sandstranden, åka rutschkana i poolområdet, besöka leklandet, spela minigolf eller hälsa på djuren i mini-zoot. Känner du dig riktigt äventyrslysten finns även möjlighet att hyra en kanot och utforska Vänern. På nya padeltennisbanan spelar du spännande matcher hela sommaren, med ett oslagbart läge mitt på campingen!Gästhamn GrönvikSkyddad hamn inom Ursands fritidsområde söder om fyren. Camping och stuguthyrning samt restaurang med mat, öl- och vinrättigheter. Uthyrning av roddbåtar. Motionsslinga. Skogspromenader. Musik och underhållning vid campingplatsen.Läge: 5825 N 1220 ESjökort: 135 SWHamndjup: 0,3-3 mGästplatser: 40 stFörtöjning: ankareFärskvatten, toalett, dusch trailerramp miljöstation, latrinvask, tvättmaskin/torktumlare samt livsmedel.Pris: Hamnavgift 40:-

Ursand Resort & Camping – VÄNERSBORG – Västergötland

Ursand Resort & Camping – VÄNERSBORG – Västergötland – Camping.se

Ursand Resort & Camping ligger vackert belägen vid Vänern, ca 3 km norr om Vänersborg. På campingen finns goda möjligheter att bada, fiska och motionera. Gå en runda på äventyrsgolfen eller besök lek- & aktivitetslandet.

Keywords: ursand restaurang, ursands restaurang, restaurang ursand