Tullgarn restaurang uppsala

Restaurang Tullgarn i Uppsala

Välkommen till Restaurang Tullgarn i Uppsala! Hos hos hittar ni ett stort sortiment av mat och dryck som passar alla smaker allt ifrån Toast skagen, …

Välkommen till Restaurang Tullgarn i Uppsala! Hos hos hittar ni ett stort sortiment av mat och dryck som passar alla smaker allt ifrån Toast skagen, vegetariska rätter till grillad Entrecot.

Tullgarn – Restauranger i Uppsala – TheFork

Upptäck restaurangmenyn på Tullgarn i Uppsala på TheFork: förrätter, huvudrätter … Östra Ågatan 95, 753 18 UppsalaVisa karta … Registrera din restaurang.

Meny 2023 – Tullgarn i Uppsala – TheFork

Mycket bra mat och bra priser. Rekommenderar 3 rätters meny! Personalen var vänlig och snabb. Uteserveringen är fin även om det var lite kallt. >.

Restaurang Tullgarn | Uppsala – Facebook

Restaurangen, men plats för många, serveras klassisk, vällagad restaurangmat i den bevarade byggnaden som tidigare var Tullgarns gjuteri & mekaniska …

RESTAURANG TULLGARN, Uppsala – Omdömen om …

RESTAURANG TULLGARN, Uppsala – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

På Östra Ågatan 95 finns de enda kvarvarande byggnaderna från Tullgarns Gjuteri och Mekaniska Ve Uppdatera beskrivning. Adress: Östra Ågatan 95. Uppsala.

Restaurang Tullgarn, Uppsala: Se 9 objektiva omdömen av Restaurang Tullgarn, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer152 av 391 restauranger i Uppsala.

Ny restaurang på Östra Ågatan – Heja Uppsala

Ny restaurang på Östra Ågatan • Heja Uppsala

Industristaden har fått en ny restaurang.  På Östra Ågatan 95 har Restaurang Tullgarn slagit upp portarna.

Restaurang Tullgarn « RESTAURANGTOPPEN.SE

Tullgarnsgjuteriet slår upp portarna – blir restaurang – UNT

Tullgarnsgjuteriet slår upp portarna igen – blir en restaurang: “Människor dras hit”

Tullgarns gjuteri och mekaniska verkstad i Industristaden har nu blivit Restaurang Tullgarn. Coronapandemin gjorde det svårt att hitta erfaren personal – men nu är krögarna i gång.

Keywords: tullgarn restaurang uppsala, restaurang tullgarn uppsala