Restaurang lyktan sälen

Lyktan | Bröderna Ahlén restauranger | Sverige, Hundfjället

Bröderna Ahlén bedriver flera restauranger Hundfjället, Sälen. Testa någon av våra restauranger som alla hämtar sin inspiration från regionens vilda natur …

Välkommen till restaurang Lyktan på toppen av hundfjället. Vi serverar lunch och middag 798möh. I den genuina fjällmiljön erbjuder vi al´a carte meny eller lättare rätter i restaurangens cafe del.

Restaurang sälen | Bröderna Ahlén restauranger | Sverige

Här hittar ni information om Restaurang Lyktan som är belägen på på toppen av Hundfjället. Resturangen har efter insamlingen av 179 omdömen fått ett Eatie.

Bröderna Ahlén bedriver flera restauranger Hundfjället, Sälen. Testa någon av våra restauranger som alla hämtar sin inspiration från regionens vilda natur och rika arv. Vi jobbar för att göra din fjällresa lite godare.

Lyktan Hundfjället | Malung – Facebook

Restaurang Lyktan Hundfjället har totalt 991 besökare (checkins) och 18 likes. Andra restauranger i närheten: Toppstugan Hundfjället Sälen

RESTAURANG LYKTAN, Sälen – Omdömen … – Tripadvisor

RESTAURANG LYKTAN, Sälen – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

1 recensioner av Lyktan, Hundfjället: “Trevligt ställe att slinka in på när man behöver en gulaschsoppa … Lyktan, Hundfjället är en restaurang i Malung.

Restaurang Lyktan, Sälen: Se 20 objektiva omdömen av Restaurang Lyktan, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer26 av 58 restauranger i Sälen.

Toppstugan Hundfjället – Fjällkonferens

Restaurang Lyktan. Restaurangen med Hundfjällets absolut bästa utsikt, 798 m.ö.h! Vi serverar lunch, smörgåsar och fika dagtid, förboka gärna ditt bord …

I underbara lokaler och med en fantastisk utsikt ligger en av Sälens vackrast belägna restauranger – Lyktan toppstugan hundfjälletKvällstid omvandlas Lyktan och bjuder på mysiga Fondüekvällar. Till toppstugan på åker du och dina kollegor i skoterslädar.

Restaurang Lyktan, Sälen (Bar, Europeiskt, Pub, Matställe)

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Restaurang Lyktan Hundfjället « RESTAURANGTOPPEN.SE

Lyktan, Hundfjället Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Mat och nöje i Sälen – Skistar

Mat och nöje i Sälen

I Sälen hittar du ett femtiotal förstklassiga restauranger med specialiteter såsom vilt och italienskt. I Sälen finns även en rad mysiga caféer.

Restaurang Lyktan – Hundfjället – MATPLATSEN

Restaurang Lyktan – Hundfjället | MATPLATSEN

Hej hej Vi åt mest hemma i stugan men en kväll hoppade vi ur underställen och kammade oss och for upp till Lyktan för fondueafton! Man blir hämtad med skoter nere på marken och åker upp i hisnande fart för backarna upp på toppen av Hundfjället. Barnens höjdpunkt! Killarna satt nerbäddade medan tjejerna var modigare […]

Keywords: restaurang lyktan sälen, restaurang lyktan hundfjället