Restaurang faros

Restaurang Faros I Stockholm

FAROS Har funnits sedan 1997 … En grekisk klassiker på Södermalm i Stockholm som serverar traditionell grekisk mat i modern tappning. Vi erbjuder små och stora …

En modern klassiker i Stockholm. Stora rätter som små av det traditionella grekiska köket i modern tappning. Kontantfri grekisk restaurang.

Faros Restaurang | Stockholm – Facebook

Faros Restaurang, Stockholm. 1 496 gillar · 4 pratar om detta · 18 138 har varit här. Faros har funnits sedan 1997 och är en grekisk restaurang på…

FAROS, Stockholm – Omdömen om restauranger

FAROS, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Faros är en kvarterskrog på Södermalm, som istället för att påminna om det egna vardagsrummet påminner om en finare salong.

Faros, Stockholm: Se 191 objektiva omdömen av Faros, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer379 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurang Faross meny – Beställ online i Stockholm

FAROS. Restaurant. www.faros.se. Sommar2022’s profile picture. Sommar2022. Zorba’s profile picture. Zorba. Höjdpunkter’s profile picture. Höjdpunkter.

Faros i Stockholm, menyer

Faros i Stockholm, menyer – Stockholm.com

En himla mysig grekisk restaurang, mysig inredning samt att personalen är jätte trevliga. Skiljer så från andra restauranger! Maten är att dö för, inget slår …

FAROS (@restaurang_faros) • Instagram photos and videos

Faros, Stockholm: Läs kundernas omdömen på Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Faros i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Keywords: restaurang faros, faros restaurang