Nour restaurang recension

Nour · Restaurang i City – Stockholm – Krogguiden

Betyg: 4.4. Krogguidens recension och omdöme: Sayan Isaksson är kocken som skördat såväl michelinstjärnor och guldmedaljer med det svenska kocklandslaget.

Nour: Ett pärlband av små konstverk på lyxig stjärnkrog

1 sep. 2022 — Sayan Isakssons senaste restaurangöppning Nour fick nyligen en stjärna i Guide Michelin. … Detta är en recension.

Nour – White Guide

Recensioner och senaste nytt om restauranger, hotell, caféer och barer direkt i din inkorg. Epost Prenumerera. Ställen i närheten. Surfers Stockholm.

Nour – Restaurang – City/Östermalm/Norrmalm, Stockholm

Nour är en riktig upplevelse. Maten är god. Personalen är trevlig och kunnig. Atmosfären är avslappnande och det är en fantastisk flow under sittningen.

Restaurang Nour – Malin Nordblom – Fab Foodie Swede

7 nov. 2021 — Själva restaurangen huserar i en vacker gammal våning i Townhouse Nosh and Chow. Restaurang Nour har 26 sittplatser i matsalen och lokalen …

Sayan Isakssons Nour är tillbaka – Nöjesguiden

Sayan Isakssons Nour är tillbaka | Nöjesguiden

18 okt. 2021 — För drygt ett år sedan öppnade Sayan Isaksson restaurang Nour på tredje våningen i Nosh and Chow, … Se fler recensioner och tips här …

För drygt ett år sedan öppnade Sayan Isaksson restaurang Nour på tredje våningen i Nosh and Chow, men efter knappt två månader förändrades allt.

med små asiatiska underverk på menyn – Nour – Dagens industri

Nour – med små asiatiska underverk på menyn

22 jan. 2022 — Restaurang Nour är en nyöppning i den högsta skolan av mästerkocken Sayan … Klicka på krogens namn för att läsa Di Weekends recension.

Restaurang Nour är en nyöppning i den högsta skolan av mästerkocken Sayan Isaksson.

FULL POTT PÅ MAT OCH SERVICE HOS NOUR

FULL POTT PÅ MAT OCH SERVICE HOS NOUR | Stureplansgruppen.se

5 maj 2022 — “Högsta betyg till Sayan Isakssons kokkonster” lyder rubriken till Di Weekends recension av restaurang Nour. De besöker.

Nour, Norrmalm (japanese) – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Nour är en samtida restaurang som har sin grund i det nordiska och som lägger … betyget har justerats eftersom restaurangen har mindre än 50 recensioner.

N O U R

Nour is a contemporary restaurant which rests on the foundation of Nordic premium produce sourced with the highest respect for nature.

Keywords: nour restaurang recension