Montanari restaurang stockholm

Trattoria Montanari

Finns att köpa på restaurangen! Vår historia [la nostra storia]. För 45 år sedan lämnade Paolo Montanari sin hemstad Fano på den italienska östkusten.

Boka bord på Trattoria Montanari, Stockholm – bokabord.se

Trattoria Montanari är en varm välkomnande plats där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum. Historien bakom restaurangen börjar på den …

Hitta lediga bord och boka bord online på Trattoria Montanari, Stockholm. En genuin italiensk matupplevelse med både klassiska och moderna inslag. Se bilder, öppettider och lediga bord.

TRATTORIA MONTANARI, Stockholm – Tripadvisor

TRATTORIA MONTANARI, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

folk o folk har träffat den kokboksaktuella Natalie Montanari Hedengren som … Min pappa Paolo öppnade restaurang Capri på Nybrogatan i Stockholm 1968, …

Trattoria Montanari, Stockholm: Se 248 objektiva omdömen av Trattoria Montanari, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer285 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Trattoria Montanari · Restaurang på Östermalm – Krogguiden

Trattoria Montanari, Stockholm. 3 088 gillar · 10 pratar om detta · 5 … Sida · Italiensk restaurang … Idag tänker vi extra mycket på Paolo Montanari som

Trattoria Montanari – Italiensk restaurang – Stockholm

Vi i familjen Montanari, har drivit krogar i Stockholm sedan 1971. Adria öppnades 2016 och drivs av oss, syskonen Michele och Daniela Montanari.

Kvinnan bakom populära krogen Trattoria Montanari. – folk o folk

Kvinnan bakom populära krogen Trattoria Montanari. | folk o folk

folk o folk har träffat den kokboksaktuella Natalie Montanari Hedengren som även driver den italienska krogen Trattoria Montanari.

Trattoria Montanari | Stockholm – Facebook

Om Adria – Italiensk restaurang Stockholm

Om Adria – Italiensk restaurang Stockholm — Italiensk Restaurang Vasastan Stockholm – Adria Ristorante & Bar

Vi i familjen Montanari, har drivit krogar i Stockholm sedan 1971. Adria öppnades 2016 och drivs av oss, syskonen Michele och Daniela Montanari. Adria var vår nonna (farmor). Det är i hennes unika förmåga, att via sin matlagning, sprida sin värme och omtanke till samtliga runt bordet, som vår matglädje har sitt fäste. Det är samma känsla vi vill förmedla till de som samlas runt våra bord för en måltid med genuint italiensk mat, i en avslappnad miljö, där umgänge och matglädje står i centrum.

Här äter du Stockholms bästa pasta – STHLMFOOD

STHLMFOOD

En guide till Stockholms bästa pastaställen.

Keywords: montanari restaurang stockholm