Hallwylska palatset restaurang

Hallwylska Restaurang

Hallwylska Restaurang – Hallwylska museet

You are invited to the Hallwylska Restaurant, which is run by an external restaurateur. The bar and restaurant can be found in the museum’s courtyard.

Välkommen till Hallwylska Restaurang som drivs av en extern restauratör. Bar och restaurang finns på museets innergård och är öppet under sommarsäsong.

Hallwylska Restaurant

Hallwylska Restaurant – Hallwylska museet

Contact. Hamngatan 4 111 47 Stockholm. reservations@hallwylska.com +46 8-558 075 04. Lost …

Hallwylska Restaurang

Hallwylska Restaurangen. Nr 3 155 av 3 174 restauranger i Stockholm ; Lebanon Meza Lounge. Nr 65 av 3 174 restauranger i Stockholm ; Nobis Restaurant. Nr 2 108 av …

Hallwylska · Restaurang i City – Stockholm – Krogguiden

I maj 2015 slog Hallwylska för första gången upp portarna till Stockholms vackraste restauranginnergård. Sen starten har restaurangen utvecklats och blivit …

Hallwylska Restaurang – Stockholm – Thatsup

Välkommen till en av Stockholms absolut vackraste innergårdar – Hallwylska museet på Hamngatan 4 som består av en restaurang, bar och cafe. Den imponerade …

HALLWYLSKA RESTAURANGEN, Stockholm – Omdömen …

HALLWYLSKA RESTAURANGEN, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Hallwylska restaurang och bar är beläget på kanske en av Stockholms vackraste … ett besök på Hallwylska museet – eller varför inte en lunch i palatsmiljö.

Hallwylska Restaurangen, Stockholm: Se 104 objektiva omdömen av Hallwylska Restaurangen, som fått betyg 2,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 159 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restauranger i närheten av Hallwylska Museet – Tripadvisor

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Hallwylska Museet – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Hallwylska Museet på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Hallwylska Museet, Stockholm.

Boka bord på Hallwylska, Stockholm – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Hallwylska, Stockholm. En av Stockholms vackraste innergårdar – både på sommaren och vintertid. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Öppettider Hallwylska Skandinavisk restaurang Café …

Hallwylska – Visit Stockholm

Hallwylska restaurang och bar är beläget på kanske en av Stockholms vackraste innergårdar. Det här är platsen för middag och drinkar, en kaffe efter ett besök på Hallwylska museet – eller varför inte en lunch i palatsmiljö. Öppet under sommarmånaderna.

Keywords: hallwylska palatset restaurang, hallwylska museet restaurang