Eskader restaurang

Asiatisk lunchbuffé | Restaurang Eskader | Sverige

Välkommen till Restaurang Eskader. Vi serverar såväl kryddstarka som milda kinesiska och thailändska rätter och a la carte sju dagar i veckan.

Välkommen till Restaurang Eskader. Vi serverar såväl kryddstarka som milda kinesiska och thailändska rätter och a la carte sju dagar i veckan. Under lunchen har vi husmanskost med salladsbar och en buffé där du kan välja fritt bland ett flertal olika rätter.

Restaurang Eskader – Näsbypark Centrum

Restaurang Eskader

Restaurang Eskader. Vi serverar kinesiska och thailändska rätter – både kryddstarka och milda. À la carte sju dagar i veckan.

Näsbypark Centrum är ett litet centrum som präglas av personlig service och närhet. Här finns allt du kan behöva i din vardag, från butiker och service till vård och omsorg.

RESTAURANG ESKADER, Taby – Omdömen om restauranger

RESTAURANG ESKADER, Taby – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Eskader, Taby: Se 19 objektiva omdömen av Restaurang Eskader, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer21 av 76 restauranger i Taby.

Restaurang Eskader, Taby: Se 19 objektiva omdömen av Restaurang Eskader, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer21 av 77 restauranger i Taby.

Restaurang Eskader – Restaurangkartan.se

Restaurang Eskader • RESTAURANGKARTAN.SE

Detta är en restaurang som ligger på Eskadervägen 4 i Täby. Visa öppettider m.m. Uppdatera grunddata. Adress: Eskadervägen 4, 18354 Täby.

John E om Restaurang Eskader: “Bra klassisk svensk lokal ´kinakrog´. Bra buffé. Övertrevlig personal.Vore kul om de vågade på sig någonting nytt. De har h…”

Restaurang Eskader | Täby – Facebook

Restaurang Eskader, Täby (tätort). 73 gillar · 1 pratar om detta · 853 har varit här. Asiatisk restaurang.

Eskader Kök & Bar, Lunchmeny – lunchfindr

Restaurang Eskader, Täby (tätort). 73 gillar · 1 pratar om detta · 846 har varit här. Asiatisk restaurang.

restaurangeskader – Instagram

Eskader Kök & Bar, Lunchmeny

Dagens lunch hos Eskader Kök & Bar, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Täby.

13 Followers, 14 Following, 23 Posts – See Instagram photos and videos from Restaurang Eskader kök & Bar (@restaurangeskader)

Keywords: eskader restaurang, restaurang eskader