Anmäla restaurang till hälsovårdsnämnden

Tipsa oss om livsmedelsfusk – Livsmedelsverket

Tipsa oss om livsmedelsfusk

22 sep. 2022 — Har du kommit i kontakt med något som du misstänker är livsmedelsfusk får du gärna göra en anmälan till oss på Livsmedelsverket.

Har du kommit i kontakt med något som du misstänker är livsmedelsfusk får du gärna göra en anmälan till oss på Livsmedelsverket

Livsmedelskollen – Stockholms stad

20 sep. 2021 — I appen Livsmedelskollen kan du anmäla misstänkta … Gäller ditt ärende till exempel en restaurang i Sundbyberg eller en butik i Haninge …

Tipsa livsmedelskontrollen – Stockholms stad

10 jan. 2023 — Om du vill göra en anmälan eller lämna ett tips anonym är det viktigt att du lämnar tillräckligt med detaljerade uppgifter.

Anmäl matförgiftning – Göteborgs Stad

Om du tror att du blivit matförgiftad på restaurang eller av mat du köpt i butik i Göteborg, ska du anmäla detta till miljöförvaltningen.

Besök på restaurang och café – Hallå konsument

Besök på restaurang och café | Hallå konsument – Konsumentverket

Om du får problem med service, priset eller dålig mat bör du meddela personalen direkt på plats. · Har du blivit sjuk av maten ska du anmäla det till din kommun.

En undersökning från Livsmedelsverket visar att konsumenter som upplever problem vid besök på restaurang, café eller andra matställen sällan klagar. Här kan du till exempel läsa om vilka rättigheter du har om maten är dålig, bordsbokningen inte finns eller om jackan försvinner i garderoben.

Anmäl matförgiftning – Uppsala kommun

10 jan. 2022 — Om du tror att du blivit sjuk av mat eller dryck från en restaurang, en butik eller ett annat matställe bör du anmäla det till …

Hör av dig till kommunen om du blivit matförgiftad efter besök på restaurang eller kafé.

Så anmäler du en restaurang – Allergia.se

Så anmäler du en restaurang – Allergia

9 feb. 2022 — – I första hand är det bra att kontakta restaurangen, eftersom ansvaret ligger hos företaget. Men det är också bra att kontakta kommunens …

Lagen säger att restauranger och kaféer ska känna till om maten de serverar kan orsaka allergiska reaktioner hos gäster med matallergi.

Café, restaurang och annan livsmedelsverksamhet – Företagare

Café, restaurang och annan livsmedels­verksamhet­­­ – Företagare – Halmstads kommun

När du ska servera, sälja eller hantera livsmedel behöver du anmäla din verksamhet till kommunen. Det gäller sig såväl dig som serverar mat som dig som …

Information om vad du ska tänka på när söker tillstånd för att starta restaurang eller annan serveringsverksamhet.

Livsmedel – linkoping.se

… kontrollerar även att tobakslagen följs på till exempel skolgårdar och restauranger. … bör du så snart som möjligt anmäla det till Miljöavdelningen.

Mat ska vara god, näringsrik och av hög kvalitet. För att vara det måste den hanteras på rätt sätt. Miljöavdelningens kontroll gör att du som konsument får bra och säkra livsmedel. Miljöavdelningen kontrollerar även att tobakslagen följs på till exempel skolgårdar och restauranger.

Livsmedel för konsument – Malmö stad

31 mars 2021 — Om du misstänker att du har blivit matförgiftad när du har ätit på en restaurang, snabbmatställe, kafé med mer i Malmö ska du anmäla det. Det är …

Du kan anmäla till oss om du misstänker att du har fått matförgiftning eller en allergisk reaktion efter att ha ätit ute på till exempel restaurang i Malmö.

Keywords: anmäla restaurang till hälsovårdsnämnden, anmäla restaurang, anmäla restaurang till livsmedelsverket